ántsz
jól beégettem magam a felügyelőnél néhány perce.
másodszor történt meg, hogy a csirkehúsban apró, fehér férgeket találtam. az első alkalommal csak egy falat után vettem észre, most azonnal szerencsére.
jól felbasztam magam, rámentem a telefonra, mondom most úgy behányom az interspar-t, mint a szart. el is mondtam mi van, a néni meg mondta, hogy, ha ezt sütés után tapasztaltam, akkor ez nálam történt. szte a hűtőben is kikelhettek ezek a szarok ennyi idő alatt.
a múltkor viszon még nem volt meleg, ergo legyek sem, szal nem értem. ja, és akkor rántottcsirkében voltak, ami hirtelen sül, vagyis lehetett kicsike esélyük a túlélésre. ehh, mittomén...
a néni mindenesetre megígérte, hogy a területért felelős kolléganője ránéz a dologra, de az interspar-ban nem szokott ilyen előfordulni. hm. olyan viszont igen, hogy a húsos meg a csemegepult belső felét az áru letakarása nélkül takarítják ilyen szórófejes szarral, hogy csöpög bele a citromillatú üvegtisztító kemikália.
a végeredmény:
- játszadozom a vegaság gondolatával.
- elment az étvágyam.
- legközelebb lehiggadok, mielőtt bármit tennék (bár nem támadtam le a nőcit, csak hirtelen felindulásból telefonáltam). ez némileg ugyan ellentmond a múltkori, béremmel kapcsolatos postnak, mer abban az esetben meg pont a düh volt az, ami segített elrendezni az ügyet.
ja, és a csirkehúst 2 órán át kell sütni a szalmonella miatt.
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése
Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]
<< Főoldal