"you're all the same, the lot of you... with your long hair and faggot clothes.
drugs... sex... every sort of filth. and ya hate the police, don't ya?"

"you make it easy."

2005/09/08

húdekurvajónapezis

11.30, a postás kaputelefonozott. ajánlott levlet hozott a munkaügyi bíróságtól. ítélet. faterom ügyében, igen.
felbontottam, elolvastam, nem kellett volna.
bazmeg ilyen indoklást én is tudtam volna írni! beülök az egyik tárgyalásra mondjuk fél órát, felírok egy-két vázlatpontot, és otthon összedobom egy óra alatt.
hogy lehetséges az, hogy az indoklásban olyan szerepel, idézem: "a rendelkezésre álló adatokat az elsőfokú bíróság okszerűen mérlegelte, semmiféle adat nem mutatott arra, hogy bármilyen esélyt elvont volna az alperes a felperesektől az alkalmazásukkal, bármikor meg volt a lehetőségük arra, hogy más munkaviszonyt létesítsenek". hogy más munkaviszonyt létesítsenek! ők nem voltak odaláncolva, tisztában voltak a veszéllyel! nem volt kötelező itt dolgozni harmincakárhány évig. az isten húzza bele a retkes, túros faszát, ez azt jelenti, hogy akkor nem is kell biztosítani a munkavégzés megfelelő feltételeit???
fateromék, több, mint harminc évig dolgoztak (és dolgoznak ma is) nagy dög orosz rádiókkal, naponta a megengedett sugáradag többszörösét kapták! apa! melózhattatok volna máshol is! miafaszért maradtatok ott??
természetesen az elsőrendű alperes ügyében a helyi bíróságnak nincs hatásköre, a másodrendű alperes, a magyar honvédelmi kibaszott minisztériummal szembeni követelésnek meg nincs helye. mi nem voltunk ott, bocsi, nem tehetünk róla.
ez komolyan hihetetlen! "jogorvoslás", "igazságszolgáltatás". kinek a jogai? kinek az igazsága?
az összes mocskos korrupt fasszopót fellógatnám a ház előtti fákra, addig himbálóznának míg tökig el nem rohadnak, és mindennap elégedetten hugyoznám pofán a tetemeiket.

mellesleg még ma sem kaptam meg a fizetésemet, 28-a óta.
mindegy, nem számít, majd megkapja a paraszt, úgyis csak helyettesített.

most bringára ülök, és tekerek egyet.

1 megjegyzés:

Blogger - írta...

:(((

13:19

 

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal