"you're all the same, the lot of you... with your long hair and faggot clothes.
drugs... sex... every sort of filth. and ya hate the police, don't ya?"

"you make it easy."

2005/08/23

böpö

agárdon megnyílt egy új spar, az épület előtt rengeteg ember. volt ott a gyerekeknek gumivár meg lufi, a felnőtteknek akciós disznólapocka meg vécépapír.

a toleranciamutatóm elég alacsony értéken állt ma egyébirántság, vagy csak különösen sok birka gyűlt össze a buszon, de kicsit sok volt ez a mai út.
bevallom rühellek felutazni minden héten, szerencsére egyik kedvenc elfoglaltságom miatt megyek, szal összességében jó ez így, ám mégiscsak kellemetlen, hogy más emberek testszagát vagyok kénytelen elviselni pölö. aztán ott van a lökdösődés, tolongás, kiabálás, pletykálkodás, politizálás és ilyes szarok.

nagyon béna voltam az órán. többet kell aludnom, mer csak balfaszkodom. utoljára tökkezdő koromban voltam ennyire fakezű, mint ma. frusztráló na.

óra után, a bocskai úton betámadtak vmi térítők. meg akartak hívni egy keresztény rendezvényre, vagy összejövetelre, vagymire, nem emlékszem már, mert a gondolataim mélyéről rángattak elő, úhogy nem is örültem nekik túlzottan, plusz siettem a buszmegálló felé.
hát tulképp nem voltak erőszakosak, mondjuk sok esélyt nem is hagytam, mondtam, hogy nem vagyok bp-i, és nem is érdekel a mókájuk. erre kérdezte a srác (jamerhogy egy pár voltak [és baszott magasak! a nőcire is fel kellett néznem!]), hogy nem érdekel, vagy nem vagyok vallásos beállítottságú? és hogy mi lenne, ha adnék neki egy esélyt, elmennék, megnézném miről van szó.
vehhe, a legjobb embert fogták ki, semmilyen szinten nem mozgat ez a dolog, úhogy mondtam, hogy bocs, de nem érdekel, teljesen távol áll az életvitelemtől, a világnézetemtől az ilyes, aztán gyorsan megpattantam.
mondjuk az gusztustalan sztem, ahogy így az utcán leszólítanak idegeneket és térítenek. persze azt azért hozzá kell tennem, hogy ez inkább olyan jellegű nemteccés részemről, mint a tarhálók felbukkanása, a mobilt kínáló kisebbség, rendőr, tévések, ilyes... egyedül az útbaigazítást kérőkre nem haragszom. na jó, álmaim asszonyát sem fogom elhajtani a halál faszába, ha odalép hozzám az utcán.

a buszmegállóban volt egy magas, hosszúcombú, kábé korombeli nőci, kosztümben, csinosan. nemtom, hogy alapból ilyen vagy szándékosan művelte-e az utazóközönség férfitagjaival azt, amit, de abban a rövid szoknyában még felrakta a lábát a járdaszegélyre, a jégkrémet pedig úgy ette, mint a pornófilmek mohó, falloszra éhes színésznői.

érd után a völgyben frankó köd volt. jól festett.

leszálláskor magam elé engedtem udvariasan, ahogy az anyám tanított, egy gyerkőcöt, és mikor kilépett elém, akkor látom ám, hogy a nyomorult otthagyta a jegesteás palackot az ülés mellé tűzve.

fehérváron a buszzpályaudvaron (közismertebb nevén parasztelosztó) láttam egy lányt válltöméses zakóban.
közel a vég testvérek.

hát ennyi az út.

csináltattam egyenesen ülj!-táblát a doboláshoz. remélem segít.

ma meg metallica-t hallgattam, de nem is akármilyet, a nagyzenekarral kiegészültet ám.

holnaptól (vagyis már mától) vége az eszetlen zabálásnak megint. vége a nassolásnak, a krumpli+hús kombónak, újra ésszel fogok enni. esküszöm.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal